Om Lumenmax

Om Lumenmax

Lumenmax Danmark

Lumenmax Danmark er distributør og samarbejdspartner for Lumenmax.

Lumenmax Danmark er en selvstændig afdeling af RJ Blæk & Toner Service, der primært beskæftiger sig med at sælge blæk og toner patroner, samt elektronisk tilbehør og gadgets, som smartwatches, sportscamera'er, bluetooth headsets m.m

Alle produkter er efter min bedste overbevisning, blandt de bedste der findes for hvert enkelt produkt, og sælges til en rimelig pris, det samme mener jeg gør sig gældende for vores LED lyskilder fra Lumenmax.

Lumenmax

Lumenmax er producent og leverandør af LED lyskilder af højeste kvalitet baseret på den nyeste LED-teknologi. Gruppen omfatter virksomheder med international kapital og virksomheden blev startet af en gruppe entusiaster fra Polen, Tyskland og Kina.

Det registrerede varemærke tilhørende LUMENMAX er anerkendt på markedet siden 2009. Lumenmax er trendsættere i branchen, og i de sidste to år har Lumenmax introduceret mange innovative LED-lyskilder til det europæiske marked og få mange faste kunder.

Antallet af faste kunder og entusiaster af mærket er hurtigt stigende.

Lumenmax's motto er synergi med høj lysstyrke, lav pris og lang levetid for produkterne.

✓ Hundredvis af produkter

✓ Tusindvis af engroskunder

✓ Millioner solgte varer

Kvalitet og kundeservice

Lumenmax tilbyder den bedste kundeservice og kundesupport, der selvfølgelig også er til rådighed efter købet. Lumenmax tilbyder den bedste kvalitet af LED-lyskilder i forhold til prisen i EU og tilbyder mange løsninger, der ikke findes hos andre leverandører.

Lumenmax udvikler løbende vores varesortiment, og fortsætter i den retning, Lumenmax valgte i starten at Lumenmax er en producent specialiseret i et smalt udvalg af produkter, der investerer i de mest moderne og effektive LED-løsninger.

De nuværende priser på mærke komponenter er den største faktor, der påvirker vores priser.

Lumenmax garanterer en høj kvalitet og høj reproducerbarhed.